Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2014

Suárez och Liverpool förhandlar om nytt kontrakt

Luis Suárez var i ondags tillbaka i Liverpool efter en tio matcher lång avstängning. Idag meddelar klubbens vd, Ian Ayre, att de kommer att inleda nya kontraktsförhandlingar med stjärnan efter den här säsongen.

– Vi påbörjar alltid nya kontraktsförhandlingar med spelarna när det är två år kvar på deras nuvarande kontrakt. Det innebär att det blir mot slutet av den här säsongen, säger Ayre till Sky Sports News.

– Vi agerar på samma sätt mot alla spelare och när tiden är inne kommer vi att prata med Luis och hans representanter. Trots alla motgångar han haft på planen, vid sidan av planen är en fantastisk kille, en familjeman och en person som alla tycker om.

– Han håller sig för sig själv tillsammans med sin familj och jobbar väldigt hårt på träning. Det har varit väldigt tufft för honom. Det är alltid svårt att vara fotbollsspelare. Det har varit en väldig utmaning för honom och jag tycker att hans insats i onsdags kväll visar att han skött sig väldigt bra.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar