Bra platser till stormatchen mellan Tottenham och Chelsea.
NYHETER

Läs om hur du gör för att streama Tottenham - Chelsea, semifinal i Engelska Ligacupen, live på nätet. Titta på matchen direkt online.

  • Match: Tottenham - Chelsea, semifinal i Engelska Ligacupen, match 1 av 2
  • Datum & tid: Tisdag 8 januari, 20:45
  • Arena: Wembley, London
  • Stream: Bet365

Streama Tottenham – Chelsea live

Två storklubbar möts i semifinal av Engelska Ligacupen, och det kommer att vara mycket populärt att streama Tottenham – Chelsea via live stream. Matchen visas på Bet365 för alla som har ett konto på sidan, där man satt in pengar. Så länge du har det är det bara att kolla på EFL-matchen direkt på nätet. Turneringen kallas även Carabao Cup, vilket är sponsornamnet.

Det går att se matchen från valfri plattform – titta på Tottenham - Chelsea från mobil, dator, surfplatta eller TV. Titta från vilken enhet du vill, så kan du se matchen. Koppla sändningen med en HDMI-kabel.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Arsenal - Tottenham live!

Streama Premier League

Titta på Tottenham – Chelsea på TV

Det går också att se Tottenham – Chelsea på TV, för dig som har kanalen som sänder matchen. De som visar matchen direktsänt är Kanal 9, där du alltså kan titta på denna engelska fotboll i världsklass.

Matchen visas alltså på Kanal 9, och sändningen börjar redan 20:30 medan avspark är satt till 21:00. Wembley är spelplatsen för denna match, och du kommer att få se Karin Frick vara programledare med Ramin Nouri som studioexpert.

Om du saknar Kanal 9, där matchen sänds, kan du som sagt ändå titta på din TV genom att koppla sändningen från exempelvis datorn med en HDMI-kabel.

Inför matchen

I semifinalen av EFL Cup möts lagen i ett dubbelmöte, och detta är den första matchen vilken spelas på Wembley, Tottenhams tillfälliga hemmaarena. I den andra semifinalen får vi se Manchester City – Burnley, där det första mötet spelas 9 januari.

Till tisdagskvällens match kommer både Tottenham och Chelsea någorlunda formstarka, och Tottenham har blott en förlust på sina tio senaste matcher medan Chelsea har två förluster på sina tio senaste.

Tottenham hålls som favoriter i den här matchen, främst av anledningen att de spelar på hemmaplan men laget har också inkasserat 4 Premier League-poäng fler än sina rivaler.

Tottenham har vunnit de två senaste matcherna de här två lagen emellan, varav den senaste spelades i november och slutade 3-1 till ”Spurs”.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se