Streama Manchester United - Manchester City: Live stream

Manchester United vs Mancheser City

Det kommer vara möjligt att streama Manchester United – Manchester City live på nätet. Här tipsar vi om en sida som sänder direkt från EFL Cup. Där ingår självklart matchen mellan Man United – Man City. Se till att du är redo inför matchstarten med hur du kan titta på matchen.

Som vanligt så finns det ett stort intresse för att se ett av de hetaste derbyn som finns i England – kanske i hela världen. Matchen spelas av två lag i toppskiktet av tabellen för Premier League. Vilket ger en extra krydda inför avspark. Detta gäller en match i Engelska ligacupen, närmare bestämt semifinal.

Vill du titta på Man Utd – Man City? Gör det på Bet365!

Streama EFL Cup på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 • Vad: Man United vs Man City, semifinal i EFL Cup
 • När: 6 januari, kl 20:45
 • Vart: Old Trafford
 • Stream: Bet365
 • TV: Viasats sportkanaler

Man United – Man City stream

Den sida som vi rekommenderar för att streama Manchester United – Manchester City live under den 6 januari är bet365. Inne hos bet365 kan du gratis bli medlem för att sedan både spela på odds och streama Man United – Man City. Det är alltid bra att samla allt på en och samma sida!

Du kan vanligtvis inte streama fotboll från Premier League. Detta gäller EFL Cup – vilket bet365 har rättigheter att visa live streams från. Passa därför på att se matchen direktsänd via deras live streaming. Du låser upp alla dessa sändningar genom bara att spela på odds inför matchen. Mer information om vad som krävs kan du läsa på deras streamingsida.

Här nedanför kan du se vilka steg som krävs för att se Manchester United – Manchester City stream på nätet.

 1. Gå till bet365
 2. Skapa ett konto gratis
 3. Spela på odds
 4. Gå till alla live streams
 5. Sänd matchen!

Du kan även se matchen med hjälp av Viaplay. Det är en mer kostsam väg att välja för att se Man United – Man City online. Det är dock en bättre sändning som har svenska kommentatorer. De bjuder på eftersnack och försnack med analyser inför matchen.

 • Gå till Viaplay
 • Skapa konto & köp sportpaket (399 kr)
 • Se massor av sport

Sänd på TV

Det är Viasats sportkanaler som kommer att sända Man United – Man City på TV. Sändningsstarten kommer att vara drygt 30 minuter innan matchstart. Det är oklart exakt vilken av sportkanalerna som sänder matchen. Har du dessa TV-kanaler så rekommenderas du i god tid kolla igenom din tablå.

Om du inte har möjlighet att få in Viasats sportkanaler så rekommenderas du att maila din tv-operatör. De brukar kunna hjälpa dig med att få de kanaler du önskar.