Streama Liverpool – Chelsea: Se live stream & TV

En stor match i Premier League innebär att det är många i Sverige som vill streama matchen. Vi kommer gratis att hjälpa dig att hitta en Liverpool – Chelsea stream att titta på under de 4/3.

Premier League är den liga i Sverige som får mest uppmärksamhet. Det är här vi har våra största favoritklubbar ute i Europa. Inte sällan så är Liverpool och Chelsea två lag som följs extra noga. Därför är det inte fel att veta vart du kan hitta din live stream online när lagen spelar mot varandra.

I Sverige så finns det en sida som har rättigheterna att sända matcherna via live streaming. Det är samma bolag som även har rättigheter att sända Liverpool – Chelsea på TV.

Vad: Liverpool – Chelsea, Premier League
Avspark: Kl. 21:00, 4/3
Vart: Anfield
Live stream: > Se matchen här
TV: Viaplay & Viasat Fotboll
Speltips: Liverpool gör över 1,5 mål (2.05 hos Unibet)

Se Liverpool – Chelsea stream

Den sida som kan hjälpa dig med att se Liverpool – Chelsea via live stream i Sverige är inga mindre än Viaplay. Där kommer alla deras medlemmar som har ett konto + ett premium kunna se matcher i Premier League.

Du skaffar enkelt tillgång för att streama Liverpool – Chelsea igenom att skapa ett konto hos Viaplay. Därefter så väljer du att köpa det sportpaket som låser upp matcherna du allra helst vill se. Detta kommer du att göra till en kostnad på 399 kr i månaden.

Dina sändningar är av hög kvalité. Det kommer att vara möjligt att se Liverpool – Chelsea i HD och med svenska kommentatorer. Det kommer även finnas en studio som ger dig analyser från matchen.

I ditt sportpaket så finns det mycket mer sport att se utöver Premier League. Du kan till exempel se hockey streams online från NHL, eller varför inte streama UFC när det pågår större events?

Viaplay har helt enkelt väldigt mycket sport att välja mellan. Här nedanför ser du hur du bör göra för att komma igång!

  • Gå till Viaplay
  • Skapa konto
  • Köp sportpaket
  • Streama Liverpool – Chelsea den 4/3

Se matchen på TV

Det är fult möjligt att se Liverpool – Chelsea på TV. Det är tillgängligt för alla som har ett extra kanalpaket från Viasat. Sedan en längre tid tillbaka så har Viasat sänt matcher från Premier League på TV.

Den TV-kanal som kommer att visa Liverpool – Chelsea är Viasat Fotboll. Har du inte denna kanal i ditt utbud idag så rekommenderas du att kontaka den operatör du använder för att få TV-kanaler.

  • TV-kanal: Viasat Fotboll
  • Sändningsstart: Cirka 30 minuter innan avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sverige har flera bra medaljchanser under OS 2021. Här har vi radat upp de höjdpunkter vi tror har bäst chanser att vinna medaljer! …
News icon 23 juli, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Sverigeettan i herrtennis Mikael Ymer har tagit sig till kvartsfinalen i ATP Gstaad i Schweiz där han fortsätter att visa stark form på grusunderlaget.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson