Streama Liverpool - Arsenal: Live stream & TV

  • Liverpool har tagit nio poäng på sina inledande tre PL-matcher.
  • Arsenal stod på full pott inför förlusten mot Liverpool senast.
  • Arsenal tog ledningen när lagen möttes i måndags, men Liverpool vände och vann komfortabelt.
Vad Liverpool – Arsenal, EFL Cup
Var Anfield, Liverpool
När Torsdag 1 oktober, 20:45
Matchen sänds på Bet365

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Har ni ett intresse av att live streama Liverpool – Arsenal? Vi hjälper er att hitta en sändning till matchen. Följ med och se hur du bär dig åt för att titta på LFC – AFC online på internet.

Streama Liverpool – Arsenal

Det är en hel del människor som väntas vilja titta på Liverpool – Arsenal direktsänt på internet, och det förstår vi. Dessa är två av Englands bästa och mest populära lag att se spela, och intresset är därefter.

I den här artikeln går vi igenom hur du bär dig åt för att hitta en Liverpool – Arsenal live stream. Se hur du gör för att kolla på denna match från Engelska Ligacupen direktsänt på internet.

Liverpool – Arsenal live stream

Det är inte direkt särskilt svårt att titta på Liverpool – Arsenal online. Det enda du behöver göra för att titta på matchen är att följa några enkla steg. När du tagit dig hit, till denna artikel, finns det inte mycket som står mellan dig och en livesändning av denna PL-match.

För att hitta en Liverpool – Arsenal stream måste du först veta vilken tjänst som sitter på rättigheterna att visa matchen. Det är, kan vi tala om för dig, Bet365 som sänder Premier League online och på TV. Vad gäller sändningen online behöver du ett spelkonto på Bet365:s hemsida, där de alltså har en streamingtjänst. Då kan du streama fotboll från England och bland annat se EFL Cup.

Kostar detta någonting? Nja, det enda du behöver göra är att sätta in minst 50 kronor på ditt spelkonto. Då låser du upp alla fotboll streams, och kan se massor av fotbollsmatcher.

Sändningen på Bet365 håller hög nivå, och detta gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer. Kommentatorerna talar engelska.

Det går att ha igång din Liverpool – Arsenal live stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Du som har en HDMI-kabel eller Chromecast kan också koppla över sändningen till din TV.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto och köp sportabonnemanget
  3. Streama Liverpool – Arsenal live

Titta på Liverpool – Arsenal på TV

Det är tyvärr ingen kanal som kommer att visa Liverpool – Arsenal på TV. Du kan alltså inte se matchen direktsänt via vanlig TV-sändning.

Men du som valt att streama Liverpool – Arsenal kan koppla över sändningen från din stream till TV:n. För att göra det är det av fördel att du har en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • Kanal: –
  • Avspark: 20:45, torsdag 1 oktober

Inför matchen

Liverpool och Arsenal inledde båda säsongen med sex poäng på sina två första matcher. Pool slog först Leicester med 4-3 och följde sedan upp med en 2-0-vinst över Chelsea.

Arsenal å sin sida slog först Fulham, och följde sedan upp med att slå West Ham. Sedan ställdes lagen mot varandra, och även om Arsenal tog ledningen blev det ganska tydligt att Liverpool var det bättre laget. Man dominerade matchen och vände till 3-1.

Nu får Arsenal chans på revansch. Det återstår att se vad för startelvor tränarna kastar ut på planen, i denna ganska så nedprioriterade Engelska Ligacup.

Speltips på fotboll

Jönköpings Södra – Örgryte, 23/10: Speltips & stream
Jönköpings Södra - Örgryte, 23/10: Speltips & stream
Det spelas ett öppet mittenmöte i Superettan där Jönköpings Södra tar emot Örgryte. Odds på en målfest är bra och får vårt förtroende och speltips.
21 oktober, 2021 | Katten Jansson
Everton – Watford, 23/10: Speltips & stream
Everton - Watford, 23/10: Speltips & stream
Inför Premier League matchen mellan Everton och Watford har båda lag skador. Vi går igenom odds, streaming och ger ett speltips, till ett bra odds.
21 oktober, 2021 | Katten Jansson
Leeds – Wolverhampton, 23/10: Speltips & stream
Leeds - Wolverhampton, 23/10: Speltips & stream
Det spelas ett öppet möte i Premier League när Leeds och Wolverhampton drabbas samman. Något målkalas lutar detta inte mot. Se vårt speltips här.
21 oktober, 2021 | Katten Jansson