Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 dec, 2015

Stoke Manchester City live stream

Fyra gånger har det blivit stora siffror när Manchester City har besegrat Stoke, sedan de här båda lagen strålade samman i Premier league igen inför säsongen 2008/2009.

Om vi räknar med cupmöten så har lagen mött varandra 18 gånger under de här åren och det har varit oväntat jämnt mellan lagen, om vi har i åtanke att City har utvecklats till att bli ett av de bättre lagen i hela världen. Sju av matcherna har slutat med delad pott, Stoke har vunnit två medan City har tagit hem resten, ofta i målsnåla matcher.

Även årets statistik visar att det här kan bli en målfattig historia. Stoke har 5–7 i målskillnad på hemmaplan, medan City har 7–4 på bortagräs, där merparten av de här målen har kommit i andra halvlek.

Manchester City reste sig snabbt efter 1–4-förlusten mot Liverpool och vann med 3–1 hemma mot Southampton. Samtidigt torskade Stoke, som varit ojämnt hela säsongen, med 2–0 hemma mot Sunderland.

City har fortfarande en ganska jobbig skadeproblematik där Fernando och Jesús Navas är de senaste namnen. Å andra sidan tros Sergio Agüero kunna spela i helgens match. Stoke saknar Peter Crouch och Peter Odemwingie.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar