Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 aug, 2014

Stannar i Cardiff för att förhandla

Ett drömköp kan bli verklighet för Manchester United. Efter att Europeiska Supercupen spelades på måndagen i walesiska Cardiff, kan en affär genomföras i staden. Och det är inte vem som helst som United är långt gånga i förhandlingarna med.

Angel Di Maria – mittfältaren som var en av de bästa i Real Madrid förra säsongen – är nära ligasjuan. Med hård konkurrens i samband med Toni Kroos och James Rodriguez intåg i klubben, ska 26-åringen nu vara beredd att lämna Madrid. Enligt Daily Mail förhandlar vice VD:n Ed Woodward och Florentino Perez i Cardiff just nu.

Men den engelska klubben har inte varit den enda intressenten denna sommaren. Paris Saint-Germain har också dragit i Di Maria och velat krydda truppen med spelaren. Ordföranden i PSG, Nasser Al-Khelaifi, dementerade dock uppgifterna att de vill värva honom och sa i ett uttalande att han tycker att argentinaren är för ”dyr”.

Real Madrid väntas begära runt 460 miljoner kronor för Di Maria, vilket United ska vara beredda att betala.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1539 Artiklar