Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 aug, 2017

Spela på Manchester United i Premier League – Få 10.00 som bästa odds

Är du spänd inför att fotbollen i Premier League snart kommer att vara igång? Det är vi på Sportal! Därför har vi grävt runt bland olika bettingsidor för att kunna hitta erbjudanden till premiären av Premier League 2017.

Inne hos Unibet så hittar vi just nu en riktigt het kampanj. I detta erbjudande så kan du som spelare hämta ett boostat odds på att Manchester United kommer att bärga hem första matchen mot West Ham.

Alla spelare som väljer att bli medlemmar inne hos Unibet kommer att kunna hämta dessa förhöjda odds på Premier League. Mer information om de bästa oddsen på Premier League hittar du nedanför.

erbjudande höjt odds man united

Premiär i Premier League

Detta erbjudanden som finns att hämta hos Unibet just nu innebär att du kan vinna mer pengar på dina oddsspel. Istället för att spela på ett lågt odds, så hjälper Unibet dig att få upp till hela 10 x insats tillbaka när du spelar på Premier League betting.

Denna kampanj kommer du att kunna använda dig av innan Premier League har premiär den 13 augusti.

Se därför till att du redan innan dess har lagt in ditt speltips hos Unibet för att få hela 10.00 i odds på att Manchester United vinner den första matchen de spelar i Premier League 2017.

Nedan kommer vi punkt till punkt gå genom hur du använder dig av kampanjen på Manchester United.

  • Gå vidare till Unibet & skapa ett nytt konto
  • Lägg in ett tips på att Manchester United vinner mot West Ham i premiären i Premier League.
  • Satsa exakt 50 kr
  • Vid vinst så hämtar du ut en utbetalning på 500 kr

man united premier league fans

Hämta din bonus!

Förutom chansen att spela på de allra bästa oddsen inför Premier League, så finns det mer att hämta hos Unibet. Utöver kampanjen med boostade odds i Premier League så kommer det finnas bonusar och andra kampanjer att spela med.

En bonus kommer du få direkt i samband med att du blir en ny spelare hos Unibet. Denna bonus kommer i sin tur hjälpa dig att spela med ännu mer pengar än vad du sätter in, och där med riskerar att förlora.

Utöver din bonus så kommer det finnas massor av roliga erbjudanden och bonusar som du kan ta del av. Du hittar alla deras bästa bonusar och kampanjer bland fliken ”erbjudanden” väl inne hos Unibet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar