Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 dec, 2015

Ska Liverpool stoppa Leicester? live stream

Jürgen Klopps smekmånad ser ut att vara över. Hemska 0–3 mot Watford förra helgen är bara ett i raden av tunga resultat för Liverpool som trots ett relativt behagligt spelschema på sistone bara tagit en poäng mot Watford, West Bromwich och Newcastle.

Normalt sett hemmastarka Liverpool har dessutom haft det jobbigt på Anfield där laget bara tagit tolv poäng på sina åtta matcher, det tål att jämföras med Leicester som manglat motstånd efter motstånd och toppar bortatabellen efter att ha tagit 21 av maximala 27 poäng på bortagräs.

Superlativen räcker knappt till längre för att beskriva Leicesters säsong så här långt. Laget har gjort mål i alla sina matcher och kommer till det här annandagsmötet i serieledning och med tio raka matcher utan förlust.

Liverpool är fortsatt skadedrabbat och efter att ha haft en lite lugnare period saknas numera Martin Skrtel, James Milner och Jordan Rossiter och det finns frågetecken för målvakten Simon Mignolet, samt Dejan Lovren och Daniel Sturridge. Leicester har klarat si bra och saknar Jeffrey Schlupp, men det finns frågetecken för skyttekungen Jamie Vardy, vilket förstås är illavarslande.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar