Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2014

Shelvey möter sin mentor Gerrard

Efter tre år i Liverpool valde Jonjo Shelvey att lämna klubben i somras och flyttade till Swansea i en affär värd runt 50 miljoner kronor. Imorgon ställs han mot sina gamla lagkamrater och han erkänner att mötet med sin mentor Steven Gerrard blir extra speciellt.

– Det kommer att bli lite konstigt att möta honom. Jag bodde dörr i dörr med honom i Liverpool. Om man spelar mot honom så får man verkligen ett kvitto på hur bra man är som spelare, säger Shelvey enligt The Daily Star.

– Han har varit landets bästa spelare jag vet inte hur länge och han är en komplett mittfältare.

Men det är inte bara mötet med Gerrard som blir speciellt för 21-åringen.

– Liverpool finns i mitt blod. Jag var där i tre år och upplevde en fantastisk tid i klubben. Jag vill verkligen möta dem. Folk säger till mig att det är viktigt att inte bli för känslomässig. De säger att jag ska försöka att se på matchen som vilken som helst och det är det jag ska försöka att göra.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar