Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 dec, 2015

Sensationerna möter varandra live stream

Att det ena laget i den här duellen leder ligan efter femton omgångar, och att det andra ligger på 14:e plats är nog en väntad utgång så här långt. Men att det förstnämnda skulle vara Leicester och det sistnämnda Chelsea kunde ingen förutspå.

Chelsea är fortsatt under press, men kanske lossade de värsta nervknutarna i och med avancemanget i Champions league förra veckan. Här har vi nu ännu ett vägskäl där mästarlaget kan påbörja sin klättring uppåt i tabellen, och spänna musklerna mot ett av topplagen.

Men det är en tuff utmaning som väntar. Leicester har bara förlorat vid ett enda tillfälle, har gjort mål i samtliga femton matcher och kommer till mötet med åtta raka utan förlust, där tre av den är på hemmaplan.

Chelsea tros ha Falcao åter i truppen vilket gör att laget är helt skadefritt och det bör betyda att fjolårsmästarna ska kunna påbörja sin klättring uppåt i tabellen. Leicester å sin sida saknar bara Ritchie de Laet.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar