Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Rodgers: Kan lämna för rekordsumma

Luis Suárez framtid i Liverpool är allt jämnt osäker. Arsenal och Real Madrid gör fortfarande allt för att värva forwarden från Anfield, men det kommer att krävas stora pengar för att få Liverpool att släppa sin stjärna. Det försäkrar Brendan Rodgers idag.

– Alla spelare har ett värde och man måste se till marknaden. Det pratas om 900 miljoner kronor för Gareth Bale och Bale och Luis Suárez var utan tvekan de två bästa spelarna i Premier League förra säsongen, säger Rodgers.

– Man kan inte säga att Bale är värd 100 procent mer än Suárez. Vi är en klubb som tror på det vi gör och ingen spelare kommer att lämna. Självklart kommer det till en punkt då man bara vill ha spelare som är 100 procent motiverade och jag har snackat med Luis hundratals gånger den här sommaren. Spekulationerna kan vara svårt för spelare men han är tillbaka i träning och jobbar på. Ju mer han är i gruppen och får stöd från gruppen, ju mer kommer han att förstå.

Under Liverpools träningsmatch mot Olympiakos idag (seger 2-0) gjorde supportrarna allt för att få Suárez att stanna. De ropade hans namn flera gånger och satte upp banderoller där de uppmanade honom att stanna i klubben.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar