Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 feb, 2016

Pånyttfött United tar emot Watford live stream

Det var ett Arsenal som för första gången på många år var favorit när de reste till Old Trafford. Inte nog med att Uniteds spel vacklat ordentligt i ligaspelet, de hade dessutom mängder av skador och det var till stora delar ett B-lag som van Gaal tvingades matcha. Efter två nya mål av superlöftet Marcus Rashford kunde United hålla undan till en stark 3-2-seger, och sticka kniven djupt in i Arsenals titelambitioner.

Watford har varit en positiv överraskning under Premier League-säsongen, och nykomlingen ligger på säker mark i mittenskiktet av ligan. En stor faktor till deras starka resultat har varit deras fenomenala anfallsduo med Troy Deeney och Odion Ighalo som lämnat stora avtryck i ligan. Det är framförallt dessa två herrar som United kommer behöva se upp med om man ska lyckas bärga en ny trepoängare på onsdagskvällen.

När lagen möttes på Vicarage Road tidigare under säsongen var det Manchester United som tog alla tre poäng efter ett sanslöst drama i slutminuterna då Deeney först kvitterade matchen och sedan stötte in det avgörande målet i egen kasse. Det återstår att se om vi får se liknande dramatik på onsdagskvällen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1301 Artiklar