Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 25 sep, 2018

Streama Oxford – Manchester City: Se matchen via live stream

Oxford möter Manchester City i engelska ligacupen. Läs om hur du hittar din live stream till matchen, så att du kan se EFL Cup.

Streama Oxford – Manchester City

När nu de engelska toppklubbarna äntligen stiger in i ligacupen får vi se några intressanta och spännande matcher. Det de allra flesta kommer att vara ute efter är att streama Liverpool – Chelsea live, då det är veckans absoluta stormatch. Den spelas dock först på onsdagen, och i väntan på den vill vi gärna roa oss genom att titta på Oxford – Manchester City eller varför inte se Manchester United – Derby eller kanske till och med streama Wolves – Leicester City?

I denna artikel går vi igenom hur du gör för att titta på engelska ligacupen, då det faktiskt finns en mycket bra och enkel väg att göra det trots att ingen av matcherna Tv-sänds på någon svensk kanal eller tjänst.

För att streama Oxford – Manchester City – eller någon annan match från ligacupen – behöver du skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan du se Oxford – Manchester City live direkt från Bet365:s hemsida.

  • 1. Skaffa ett konto på Bet365
  • 2. Gör en insättning på minst 50 kronor
  • 3. Streama Oxford – Manchester City live

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Titta på Oxford – Manchester City på TV

Om du vill titta på Oxford – Manchester City live på TV får du det riktigt bekymmersamt. Det finns nämligen ingen svensk Tv-kanal eller tjänst som sänder matchen. Du måste alltså kolla på matchen genom ett konto på Bet365.

Med ett Bet365-konto kan du koppla sändningen till din TV från din dator, så länge du har en HDMI-kabel. Det går också att titta på matchen direkt från valfri plattform.

Inför Oxford – Manchester City

Detta är Manchester Citys första match i turneringen, medan Oxford redan avancerat förbi två omgångar. Vi har skrivit ett speltips med tre matcher från EFL Cup 25/9, där denna är en av dessa. Där finnes även troliga laguppställningar.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar