Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Mourinho fast besluten att hjälpa Torres

Fernando Torres gjorde sin klart bästa säsong i Chelsea ifjol och är fast besluten att bygga vidare på framgångarna under José Mourinho. Och det portugisiska managern är lika ivrig att hjälpa spanjoren vidare i utvecklingen.

– Jag tror att jag känner Fernando ganska bra som spelare. Jag tror att jag vet hur man bäst ska spela för att få ut så mycket som möjligt av honom. Jag ska försöka att hjälpa honom precis på samma sätt som jag hjälper andra spelare, säger Mourinho till FIFA.com.

– Ibland är det lätt att säga att en spelare inte presterar men då kan det istället handla om att sättet man spelar på gör en spelare mer eller mindre trygg på planen. Han är en forward som är tryggare när han har mycket yta bakom sig, när han har ytor att löpa på så att han kan komma in bakom försvararna.

Efter ett misslyckat bud på Wayne Rooney ser det ut som att Chelseas Mourinho får nöja sig med Torres, Demba Ba och återvändande Romelu Lukaku.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar