Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2016

Manchester City tar emot krisande jumbo live stream

På lördagen är det jumbon Aston Villa som gästar Etihad Stadium. Det är ett formsvagt och till synes uppgivet Aston Villa som reser upp till Manchester. Man har förlorat tre raka matcher med den sammanlagda målskillnaden 2-11 och man är avsågat i jakten på ett nytt Premier League-kontrakt.

City kommer närmast från en riktig käftsmäll. I ligans veckoomgång blev man översprunget av ett piggt Liverpool och fick vända hem med en tung 0-3-förlust i bagaget. Med tanke på grannen Uniteds fina form krävs det att man hittar tillbaka till vinnande vägar för att inte riskera att förlora chansen till Champions League-spel till nästa säsong.

Lördagens möte lagen emellan är ett riktigt ångestmöte där båda lagens säsonger kan förstöras av en förlust. Vid en förlust är förmodligen Manchester City borta från titeljakten, och för Aston Villa skulle en förlust troligen vara den sista spiken i den kista de ligger i.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar