Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 feb, 2016

Manchester City gästas av starka Spurs live stream

Manchester City, vars titelförhoppningar fick sig en ordentlig smäll när man föll tungt hemma mot ligaledaren Leicester i förra omgången, behöver hitta tillbaka till vinnande vägar för att inte tappa kontakten med sina toppkonkurrenter.

Tottenham, är en av ligans stora sensationer och får betraktas som en reell titelkandidat. Deras starka säsong har av förklarliga skäl inte fått samma utrymme i media som Leicesters, men det råder ingen tvekan om att Pochettino funnit ett vinnande koncept med sitt unga och hungriga Spurs.

Matchen blir en chans för båda lagen att visa att de blir att räkna med när säsongen summeras i maj. Det blir också en match mellan två av ligans skarpaste målskyttar, Agüero och Kane. Med tanke på Agueros fina målform och Manchester Citys taffliga försvarsspel där Demichelis stundtals är ett rundningsmärke, finns det goda anledningar att hoppas på ett målrikt möte.

City kommer till spel utan Delph och Sagna. Desto gladare för Cityfansen är att kapten Kompany återhämtat sig från sin skada och är aktuell för en återkomst. Spurs får klara sig utan Jan Vertonghen i mittförsvaret.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1539 Artiklar