Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 mar, 2016

Manchester City gästar Norwich live stream

Norwich har för tillfället det väldigt kämpigt i ligaspelet. Man har på de senaste nio ligamatcherna endast mäktat med att ta en ynka poäng, och då är det inte svårt att förstå att man trillat under nedflyttningsstrecket. Man har i flera av dessa matcher haft goda möjligheter att ta poäng. Såväl mot Liverpool som mot Leicester kom avgörandet i matchens slutskede, i matcher där Norwich gjort sig förtjänta av poäng. Det är väl just det här som karaktäriserar bottenlag och lag som åker ur ligan, att de får inte poäng med sig även när de spelar bra.

Norwich är i stort behov av att vända sin tråkiga svit och bör göra det snarast om man ska spela Premier League-fotboll till hösten. I förra omgången åkte man på en blytung uddamålsförlust borta mot Swansea.

När lagen möttes tidigare under säsongen vann Manchester City med 2-1 efter ett sent straffavgörande av Yaya Touré. Vi tippar att det är Manchester City som drar det längsta strået även i helgens match, och klättrar upp på en tredjeplats i ligan.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar