Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 17 jun, 2020

Manchester City – Arsenal: Live stream, speltips & laguppställning

Manchester City - Arsenal stream

Streama Manchester City – Arsenal

Önskar du att ta del av stormötet mellan Manchester City och Arsenal så kan du enkelt göra det på Viaplay! Allt du behöver på Viaplay är ett konto och ett abonnemang som inkluderar fotboll. Sen kan du luta dig tillbaka och njuta av matchen!

  1. Gå in på Viaplay
  2. Skapa konto och köp ett abonnemang
  3. Titta på Manchester City – Arsenal via live stream

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Trolig laguppställning, Manchester City

Ederson

Walker – Fernandinho – Laporte – Mendy

Bruyne – Rodrigo – Gündogan

Mahrez – Aguero – Sterling

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Bellerin – Sokratis – Luiz – Saka

Ceballos – Xhaka

Pépe – Özil – Aubameyang

Lacazette

Här kan du läsa om hur du kan streama Premier League.

Manchester City har mindre att spela för

Det var längesen. Men nu när Premier League är tillbaka får vi äntligen med vida ögon se vem som vinner i år, vilka som går vidare till Champions League och vilka som får åka ur.

Manchester City ligger för närvarande på stabila andraplats. Tidigare låg faktiskt Leicester City på andraplats, men som på senare tid haft oturen på sin sida att gå ner till tredje plats. I år har det inte heller gått som Pep Guardiola tänkt sig. Han hade trott att hans ljusblåa City återigen skulle lyfta på den engelska silver-bucklan. Men nej, istället är det Liverpool som ligger 25 poäng före. Inte heller kommer City att medverka i Champions League nästa säsong på grund av avstängning. Man skulle kunna säga att det enda som City realistiskt kan spela för är sin stolthet.

Arsenal å andra sidan har gått väldigt vilset för denna säsong. Nu när London-sidan ligger på hemska nionde plats, gör de allt vad de kan för att vara värdiga Champions League-spel nästa säsong. För att åstadkomma det krävs det att de hamnar minst på fjärde plats i Premier League. Arsenal har för närvarande 40 poäng och Chelsea som ligger på fjärde plats har 48 poäng, där Arsenal även har en mindre match spelad i jämförelse.

Inför denna match kommer tyvärr inte Arsenals Lucas Torreira och Calum Chambers att medverka. De ska tydligen ha blivit skadade under det långa uppehållet. Manchester City däremot har inga rapporterade skador inför denna match.

Kan du mycket om fotboll? Besök gärna då våran sektion med fotbollsquiz.

Speltips & odds

Detta är inte vilken match som helst utan det är en speciell en. Den är speciell på grund av att Mikel Arteta har jobbat som Pep Guardiolas assistent, och båda kan ha påverkat varandras tankesätt. Mikel Arteta ska inte vara helt främmande för Guardiolas tricks.

Arsenal kommer att slita hårt denna match i hopp om att spela i Champions League nästa säsong. För att åstadkomma det krävs det som tidigare nämnt att dem hamnar minst på fjärde plats i Premier League-tabellen.

Aresenal har aldrig lyckats vinna en enda match på de sex senaste matcher mot Manchester City. City har bättre kvalité på sina spelare och är mer rutinerade på att göra många mål. Det kommer bli svårt för Arsenal att exempelvis markera Kevin de Bryune och Agüero.

Man kan tänka sig att båda lagen kommer att pressa någorlunda högt upp på plan. Men om Arsenal ska vinna så måste de vara effektiva på kontringarna. Nicolas Pepe och Aubameyang skulle jag kunna tänka mig kunna göra denna skillnad på grund av deras snabbhet. Men det gäller att man verkligen tar vara på de få chanserna som man får.

Lite vågat kanske du tänker men vi tror att matchen kan sluta som oavgjord till oddset 5.75 på Bet365.

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 5.75 på Bet365 (hämtat 21:45 16 juni)
europatipset 10 december
europatipset
Europatipset den 10 december ska avgöras. Här finner ni allt inför kupongen vecka 49. Ta del av vår analys med speltips till alla matcher!
10 december, 2023
stryktípset 9 december
stryktipset
Det är dags för Stryktipset igen, med spelstopp lördag klockan 15:59. Allt inför kupongen här!
09 december, 2023
nyheter
Guide inför Bingolottos uppesittarkväll den 23/12. Följ vårt program med alla hålltider för bingospelen. Läs mer om priser, gäster & rimstuga.
04 december, 2023

Ahmed Kheniab

Ahmed Kheniab började arbeta för Sportal sommaren 2018, och är vår Premier League-expert. Utöver att bevaka den engelska fotbollen tar Ahmed hand om speltips på matcher från hela Europa. Han brinner för att analysera matcher och har stora kunskaper om den taktiska delen av fotbollen.

Ahmed är dessutom en väldigt skicklig FIFA-spelare som bland annat vunnit en större FIFA-turnering i Örebro.

85 Artiklar