Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 10 aug, 2018

Liverpool – West Ham United: Streama, speltips & laguppställning

Streama Liverpool – West Ham United

Du kan se Liverpool möta West Ham United på Viaplay denna söndag.

  • Match: Liverpool-West Ham United, Premier League
  • Datum & tid: Söndag 12 augusti 14:30
  • Arena: Anfield
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander-Arnold – Gomez – Dijk – Robertson

Wijnaldum – Henderson – Keita

Mané – Firmino – Salah

Trolig laguppställning, West Ham United

Fabianski

Zabaleta – Diop – Ogbonna – Cresswell

Obiang – Noble – Wilshere

Yarmolenko – Anderson – Arnautovic

West Ham United förväntar sig mycket för pengarna

Dristiga Manuel Pelligrini har spenderat runt 90 miljoner pund denna sommar på nya spelare. Om man tar alla spelare som lämnat och som gett inkomst i beräkning har West Ham United spenderat runt 81 miljoner pund. Detta gör West Ham United anmärkningsvärda denna säsong. Nu förväntar sig inte enbart West Ham-fansen, ledningen och tränaren mycket av laget, utan vi alla gör det.

Liverpool har också mycket att förvänta sig då de förra säsongen slutade upp i final mot Real Madrid inom Champions League. Mo Salah var en stor bidragande faktor till framgången som Liverpool hade. Liverpool var även det enda laget som lyckades störa Manchester Citys flyt genom att vinna tre gånger mot dem förra säsongen, två i Champions League och en i Premier League. Nu kommer The Reds återigen ut på plan för att visa fram fötterna som vi aldrig sett tidigare. Liverpool siktar mot stjärnorna.

Den 25-årige forwarden Felipe Anderson värvades för ungefär 34 miljoner pund och blev därmed deras dyraste värvning denna sommar. Anderson gjorde 4 mål och 7 assist på 12 spelade matcher, varav 9 matcher från start och 3 inhopp i Serie A förra säsongen. Summan och statistiken gör Anderson till spelaren som kommer att ha mest press på sig från fans och media i West Ham United denna säsong. Utöver Anderson kommer Wilshere som inte ingick i Emerys planer inför denna säsong att kunna återigen lysa på planen som han gjorde i Bournemouth.

Speltips

Liverpool var det lag som Manchester City hade mest mardömmar om förra säsongen och är troligtvis det lag som är top tre att konkurrera om Premier League titeln denna säsong. Samma Liverpool kommer att fortsätta spela med samma höga press och offensiva fotboll som Jurgen Klopp har sinne för. Manuel Pelligrini prioriterar bollinnehav, men kommer troligtvis inte kunna göra det på grund av att kvaliteten i West Ham United är sämre jämfört med Liverpools. Denna match kommer troligtvis Liverpool att pressa högt, och därmed snabbt vinna tillbaka boll. Då Liverpool är farliga på kontringar kommer West Ham United mest sannolikt att spela mer defensivt.

Vi tror att Liverpool vinner denna match, och väljer därför på 1:an till oddset 1.25 på Bet365.

Tips: Liverpool vinner

Odds: 1.25 på Bet365

Ahmed Kheniab

Ahmed började arbeta hos Sportal.se. som frilansjournalist under 2018. Han fokuserarr främst på speltips för Premier League och Serie A

86 Artiklar