Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 nov, 2015

Liverpool Swansea live stream

Fyra raka fullpoängare, sju raka utan nederlag. Och inte en enda förlust i ligan – någonsin. Liverpool trivs, minst sagt, bra mot Swansea som då i sin tur inte alls har haft någon vidare lycka mot Liverpool.

Swansea har vunnit en gång på Anfield, det var i ligacupen i oktober 2012. Annars har vi två kryssresultat som bäst för laget från Wales, som brukar kunna ta en eller ett par oväntade skalper varje år, men då framför allt på hemmaplan.

I år har Swansea haft det jobbigt till en början och laget har bara vunnit en av sina åtta senaste matcher, bortamötet med tabelljumbon Aston Villa.

Det är två ganska målsnåla lag som drabbar samman, men Liverpool kan ha fått proppen ur i och med den mycket imponerande 4–1-segern borta mot Manchester City senast. Märk väl också att de tre senaste matcherna mot Swansea hemma på Anfield har varit målrika.

Liverpools skadelista är fortsatt lång där det finns frågetecken för viktige Philippe Countinho inför helgen, saknas gör definitivt Lucas Leiva som är avstängd. Swansea saknar bara avstängde Jonjo Shelvey.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1639 Artiklar