Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 feb, 2016

Liverpool har chans till snabb revansch mot City live stream

Manchester City är i stort behov av en ny seger om man ska kunna hänga på i Premier League-toppen. Just nu ligger man på en fjärde plats och ett nytt poängtapp skulle innebära att grannen United närmar sig bakom dem.

Liverpool är även de i stort behov av poäng, om de vill spela europafotboll nästa säsong. Lagets spel har förbättrats i takt med att det tidigare så tunga skadeläget har lättats. Det är ett betydligt vassare lag som Klopp förfogar över nu, än för några veckor sedan.

Även för Manchester City ser skadeläget markant bättre ut än för några omgångar sedan, i och med att den ovärderlige Vincent Kompany är tillbaka från sina skadebekymmer. Ska hans förhoppningar om att få lyfta en ny ligatitel i maj hållas vid liv, krävs tre poäng på tuffa Anfield.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1566 Artiklar