Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 nov, 2015

Leicester Man United live stream

Tretton omgångar in på Premier league-säsongen är det Leicester City som toppar tabellen. Praktsensationen har gjort en strålande säsong och har bara förlorat en match, hemma mot Arsenal. Nu är det Leicester som anför serien med en poäng till godo på Manchester United, som är tvåa.

Leicester är obesegrat i sina sex senaste matcher, där de fyra senaste är trepoängare. United i sin tur tog sin andra raka seger i och med 2–1 borta mot Watford senast, och är obesegrat i sina fem senaste matcher.

Anfallaren Jamie Vardy har en stor del i lagets magnifika säsongsinledning och målet senast gör att han tangerade Ruud van Nistelrooys rekord som målskytt i tio raka ligamatcher. Ett rekord han alltså kan slå mot holländarens förra klubb nu i helgen.

Medan Leicester knappt har en enda spelare på skadelistan råder raka motsatsen hos ett tungt skadedrabbat United. Det är i skrivande stund exakt hur många som är borta, men laget saknade bland annat Phil Jones, Ander Herrera, Michael Carrick, Wayne Rooney och Anthony Martial förra helgen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar