Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 1 sep, 2018

Leicester City – Liverpool: Streama, speltips & laguppställning

Streama

Vill du inleda lördagen genom att kolla på Premier League fotboll? Bra, för då kan du göra det på Viaplay.

Viaplay tillhandahåller alla Premier League matcher som visas denna säsong till alla som äger ett konto hos dem. Börja kolla redan idag!

  • Match: Leicester City – Liverpool
  • Datum & tid: Lördag 1 september, 13:30.
  • Arena: King Power Stadium
  • Streama: ViaPlay

Trolig laguppställning, Leicester

Schmeichel

Pereira – Morgan – Maguire – Chilwell

Ndidi – Mendy

Albrighton – Maddison – Gray

Ilheanacho

Trolig laguppställning Liverpool

Alisson

Alexander Arnold – Gomez – Dijk – Robertson

Milner – Wijnaldum – Keita

Salah – Firmino – Mané

Ingen Jamie Vardy på plan

Det blev ingen målfest för Liverpool förra helgen. Efter en match med 22 skott för Liverpool, slutar matchen upp med 1-0. Som vanligt var det egyptiern Mohammed Salah som nätade i mål redan efter 22 spelade minuter. Nu förbereder sig The Reds inför Leicester City.

Leicester city har haft en bra start på säsongen. De har hitills vunnit två av deras tre matcher senaste Premier League matcher, varav förlusten var mot Manchester United. Trots att Mahrez tog beslutet att bosätta sig i manchester och spela för Manchester City, verkar Leicester City klara sig galant utan honom.

Jamie Vardy missar dagens match på grund av en avstängning som varar tre matcher. Det röda kortet kom på Leicesters match mot Wolverhampton. Jamie Vardy kommer rusandes och flyger in med vänstra foten och träffar motståndarens ben och knä. Fällningen framstod inte som ett typiskt rött kort.

  • /blog/de-fulaste-spelarna-och-lagen-i-premier-league

Speltips

Liverpool-spelarna kan trolla med bollen och kan sätta ett tempo som är svårt för motståndarna att följa. Liverpool är skickliga på att stjäla bollen mitt i motståndarnas uppbyggnad, vilket vi sett de senaste matcherna. Leicester City har i sina senaste matcher haft mindre boll jämfört med motståndarna, men har trots det varit effektiva på kontringarna. Jurgen Klopp planerar att pressa Leicester City, och göra mål i varje situation, på kontring eller uppbyggnad.

Liverpool siktar på att vinna Premier League denna säsong, och kommer därmed inte ge Leicester andrum.

  • Tips: Liverpool vinner
  • Odds: 1.44 på Bet365

Ahmed Kheniab

Ahmed Kheniab började arbeta för Sportal sommaren 2018, och är vår Premier League-expert. Utöver att bevaka den engelska fotbollen tar Ahmed hand om speltips på matcher från hela Europa. Han brinner för att analysera matcher och har stora kunskaper om den taktiska delen av fotbollen.

Ahmed är dessutom en väldigt skicklig FIFA-spelare som bland annat vunnit en större FIFA-turnering i Örebro.

85 Artiklar