Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 31 dec, 2015

Kryssvarning mellan Everton och Tottenham live stream

3–2 blev 3–4 och en blytung förlust mot Stoke tillika avslutning på 2015 för Everton. Laget har varit lite svajigt över hela säsongen och har, med sin eflteplats, nio poäng upp till tabellfyran Tottenham.

Dagens motståndare som i sin tur fick en perfekt avslutning på året tack vare tre raka segrar mot Southampton, Norwich och Watford. Laget har varit stabilt och svårslaget över hela hösten och har bara förlorat två matcher.

Antalet kryss är dock desto fler och den största anledningen till att laget trots allt har fyra poäng upp till toppduon Arsenal och Leicester.

Everton och Tottenham är med sina åtta kryss de lag, tillsammans med West Ham, som har flest enpoängare så här långt in på säsongen, och mötet i augusti slutade, föga oväntat, mållöst och med varsin poäng.

Värt att notera också att det var Evertons första poäng mot Tottenham efter tre raka förluster. ”Spurs” har sex raka matcher utan nederlag mot Everton.

Everton saknar bland andra Tom Cleverley, James McCarthy och Phil Jagielka, medan Tottenham har fått Moussa Dembélé på skadelistan där Clinton N’Jie och Alex Pritchard finns sedan tidigare.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar