Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2016

Jonas Olssons West Bromwich möter Manchester United live stream

West Bromwich gästade på tisdagskvällen serieledaren Leicester. Med två raka segrar i bagaget lyckades ett kompakt och hårt slitande West Brom stå emot Leicesters press och fick med sig ett imponerande kryss hem. Rondón inledde målskyttet när han sprang igenom Leicesterförsvaret och Craig Gardner såg sedan med en mäktig frispark till att matchen slutade 2-2.

Louis van Gaal och hans nykomponerade lag har med två raka segrar lyckats vända sin svaga ligaform. I veckan besegrade man Watford hemma på Old Trafford med uddamålet efter att Juan Mata skruvade in en fin frispark. Watford hade flera fina möjligheter att göra mål men deras bristande skärpa i avsluten gjorde att de fick åka hem tomhänta. I mötet mot Watford matchade United en av de yngsta elvor de gjort i Premier League-historien. Lagets medelålder var endast 23 år och 222 dagar.

Manchester United har goda minnen från sina tidigare besök på The Hawthorns. Man har inte förlorat där på sina nio senaste besök och man har vunnit sju av dessa. Lagets nyfunna självförtroende och spelglädje gör att man är favorit att förbättra denna fina svit ytterligare.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar