Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Ingen Spanien-flytt för Javier Hernández

Det har ryktats länge om att Javier Hernández kan vara på väg att lämna Manchester United i jakt på mer speltid. Efter värvningen av Robin van Persie förra sommaren har framträdandena blivit alltmer sporadiska.

Men spekulationerna om att Valencia kan bli ny klubbadress för mexikanen slås nu undan av hans agent, Eduardo Hernández.

– Självklart vill han få mer speltid, få fler minuter och bidra mer men han vill göra det i United. Han vill försvara ligatiteln och gå långt i Champions League, säger agenten till El Universal.

– Det fanns ett verkligt intresse från Valencia. Han hade chansen att prata med sportchefen (Braulio Vazquez) men Javier vill stanna i United. Han var dock väldigt tacksam mot Valencia och de andra klubbarna som ringde honom.

– Det var aldrig frågan om pengar, det ämnet har inte ens varit på tapeten. Det finns bara ett mål och det är att spela i och starta för United.

Hernández har gjort 50 mål på 117 matcher för United sedan flytten från Guadalajara 2010.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar