Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 mar, 2016

Hett derby i Manchester live stream

I säsongsinledningen såg Manchester City oförskämt bra ut, och experterna var eniga om att de skulle jogga hem ligatiteln. De hade dock väldigt fel, och det himmelsblå laget har glidit långt efter i ligatoppen. Ett nytt poängtapp på söndag innebär att Manchester City kan glömma bort ligatiteln, och istället får fokusera på att säkra Champions League-spel till nästa säsong.

Även Manchester United går igenom en dyster säsong. Deras supporterskara som är vana vid att bada i framgångar och titlar, har på sistone fått acceptera den bistra sanningen att deras lag inte längre har det som krävs för att hota i ligatoppen. För att hålla deras Champions League-drömmar i liv är det extremt viktigt att de får med sig ett bra resultat från helgens derby.

Manchester Uniteds potentiella bakväg till Champions League-spel gick upp i rök i veckan, när man slogs ut av ärkerivalen Liverpool i Europa Leagues slutspel. En ny förlust till helgen kommer göra att snaran runt van Gaals hals dras åt ytterligare.

Ett derby är givetvis alltid extremt viktigt, men helgens derby är kanske än viktigare, då båda lagen står inför ett vägskäl där det ska avgöras var deras respektive säsonger tar vägen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar