Hemmastarkt United mot bortasvagt Norwich live stream

Manchester United har fyra raka segrar mot Norwich, med den sammanlagda målskillnaden 13–0. Men det är ett svajigt United som gästas av ett bortasvagt Norwich. Kryssen mot Leicester och West Ham följdes upp med en chockerande förlust mot nykomlingen Bournemouth, och Uniteds upp och ned-gående form är svårförutsägbar.

Nu är det ännu ett bottenlag som väntar. Norwich har bara tagit fem poäng på bortaplan och har sju raka bortamatcher utan seger. Dessutom brukar laget ha det svårt mot United, som vunnit sex av de åtta senaste. Vi får gå så långt tillbaka som till december 1993 för att hitta Norwichs senaste poäng på Old Trafford.

Så favoriten i det här mötet är naturligtvis Manchester United. Laget är trots allt fyra i tabellen, att jämföra med Norwich som är ett av de tre lagen på nedflyttningsplats.

United får klara sig utan avstängde Bastian Schweinsteiger, och laget saknar dessutom skadade spelare som Wayne Rooney, Marcos Rojo och Antonio Valencia. Norwich skadelista är desto kortare, men laget saknar Andre Wisdom och Matthew Jarvis.