Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 nov, 2011

Hade en underbar tid i Chelsea

Den holländska tränaren Guus Hiddink har varit tydlig ända sedan han tog över som förbundskapten för det turkiska landslaget. Han vill inte prata framtid innan hans tid i Turkiet i över. 

Och den tiden närmar sig med storsteg. Efter att Turkiet missat EM efter förlust i playoff mot Kroatien väntas Hiddink lämna sin post senars den här veckan. Det har fått tidningarna att spekulera. 

Ajax har redan erbjudit honom en roll, men det är en eventuell återkomst i Chelsea som de flesta är intresserade av. 

– Jag har inte bestämt mig för var jag vill göra i framtiden ännu. Jag kommer att ta lite ledigt och sen får vi se vad som händer. Men jag hade en underbar tid i England och Chelsea. En fantastisk tid. Men det betyder inte att jag är redo att börja imorgon, jag behöver tid på mig att reflektera, säger Hiddink. 

– Jag är inte redo att pensionera mig. Jag vill vara i ett lag som arbetar tillsammans varje dag och kanske att jag är redo att lämna strålkastarljuset och röra mig ifrån kamerorna. Förhoppningsvis kommer jag att fortsätta att jobba men kanske som rådgivare eller konsult. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar