Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 feb, 2013

Glad att jag lämnat England

Mario Balotelli har lämnat England efter två och ett halvt stormigt år på de brittiska öarna. Efter flytten från Inter till Manchester City har Balotelli blandat strålande fotboll med mindre smickrande rubriker i tabloiderna och nu förklarar han hur han egentligen ser på England. 

– Jag vill tacka alla City-fansen som alltid varit snälla mot mig i med- och motgång. Jag vill också tacka mina lagkamrater och min manager. Utöver det är jag glad att jag lämnade England, säger Balotelli.

– Det enda positiva var Carrington-anläggningen, spelarna och tränarna. Allt annat var skit. Först och främst media. Sedan vädret, maten och hur du kör. Så är det.

Däremot är han fortfarande full av beundran för Premier League som liga.

– Premier League är en fantastisk liga, den bästa i mina ögon. Publiken och planen, det är helt fantastiskt. Jag vet inte om jag kommer att återvända i framtiden, just nu är jag här.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1549 Artiklar