Giroud oroad över Arsenals tunna trupp

Arsenal har inlett säsongen starkt och Olivier Giroud har varit en av de allra vassaste krafterna under Arsène Wenger den här säsongen. Men Giroud är orolig inför turneringen, han tycker att truppen är för tunn.

– Vi har en trupp full av kvalitet men jag är rädd för att vi är för få. Vi kommer att stöta på problem av den anledningen, säger Giroud inför kvällens bortamatch mot Marseille.

– Vi kommer att göra allt för att utmana de stora klubbarna, men att säga att vi ska vinna Champions League är lite väl djärvt med tanke på att Bayern München spelade tre finaler innan de vann.

Arsenal har lottats i den kanske tuffaste gruppen tillsammans med nyss nämnda Marseille, Napoli och fjolårsfinalisten Borussia Dortmund.

– Det blir en mycket tuff grupp men jag tycker att vi har nog med kvalitet i truppen för att gå vidare. Jag är väldigt nöjd med vår inledning på säsongen och min speciellt. Jagfick en hel försäsong vilket inte var fallet förra säsongen då jag dessutom hade med press på mig. Jag är i form och har inte missat några träningspass. Förhoppningsvis får det fortsätta.

Arsenal får klara sig utan Mikel Arteta, Abou Diaby och Lukas Podolski i dagens match. Däremot är Per Mertesacker och Thomas Vermaelen tillbaka i spel.