Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 jan, 2012

Genk kanske kräver för mycket pengar

Redan förra sommaren var den unga belgaren Kevin De Bruyne på väg till Chelsea. Men Genk valde till slut att behålla sin talang. Till sommaren hoppas både André Villas-Boas och spelaren själv att en affär kan gå i lås. 

– Det är min intention att hitta något annat efter den här säsongen. Genk vet om det, det förklarade jag för dem redan förra sommaren, säger De Bruyne till Het Nieuwsblad. 

– Om det fortsätter som det gör nu så förväntar jag mig inga problem. Det enda är att Genk kräver mycket pengar, kanske för mycket pengar till och med. Jag vet inte vad som händer. Om en klubb kan lägga så mycket pengar så kommer jag automatiskt att spela för en storklubb. 

Chelsea betalade närmare 80 miljoner kronor för Genks unga målvakt Thibault Courtois förra sommaren, men exakt hur mycket De Bruyne kommer att kosta vet inte spelaren själv. 

– Genk kommer att vilja ha minst lika mycket. Jag har inte talat med dem om det.  

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar