Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 dec, 2011

Ge Arsene Wenger jobbet

Det spekuleras friskt om vem som kan tänkas ersätta Fabio Capello efter EM 2012. För det är redan klart att Capellos kontrakt går ut, och han har uttalat sig vara emot en förlängning.

Den största favoriten till jobbet i nuläget är Harry Redknapp. Men Arsenals mittfältsmaestro, Jack Wilshere, vill att Arsene Wenger ska få det.

– Det skulle inte vara illa. Han bevisar gång på gång att han är den bästa. Folk ifrågasätter honom varje år, men jag kan inte komma ihåg när vi missade Champions League sist.

Om Arsene Wenger skulle vara intresserad av att få jobbet är en annan fråga. Dessutom kräver fansen en engelsk tränare. Harry Redknapp ses som en given favorit.

– Wenger och Ferguson är de bästa i Premier League. Folk som ifrågasätter dem är inte kloka. Om Wenger fick jobbet skulle jag bli överlycklig, säger Wilshere.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1539 Artiklar