Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 feb, 2011

Förväntar mig mer av Dzeko

Edin Dzeko har haft en knackig inledning på sin tid i England. På sina sju inledande matcher för Manchester City har han bara mäktat med ett mål. Roberto Mancini förväntar sig mer av den dyra bosniern. 

– Jag förväntar mig mer av Dzeko, han måste bli bättre. Jag tror att han har samma svårigheter som Torres har i Chelsea.m När du kommer in i januari så känner du inte dina lagkamrater, det är inte lätt, säger Mancini. 

– Det är viktigt att han blir bättre så snart som möjligt. Vi borde slå fler inlägg på honom.

Dzeko fanns med från start mot Aris Saloniki i 0-0-matchen i Europa League igår, men fick lämna planen mållös igen. Mancini tror dock att City kan avgöra mot grekerna på hemmaplan i nästa vecka.

– Vi har chansen eftersom vi är på hemmaplan. Det kommer att vara en annorlunda gräsplan. Det var ingen bra plan att spela på. I den första halvleken hade Aris många spelare på rätt sida vilket gjorde det svårt för oss. Det blir en annorlunda match i Manchester. 

Segraren mellan Manchester City och Aris Saloniki möter vinnaren i mötet Dynamo Kiev – Besiktas. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar