Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2016

Formstarka Chelsea gästar Norwich live stream

Chelsea har vaknat till liv på riktigt efter sin katastrofala säsongsinledning. I helgen kammade man hem tre nya poäng efter en stark vändning borta mot Southampton. Då var det Branislav Ivanovic som nådde högst på Willians hörna i den 89:e minuten och såg till att man reste hem till London med alla tre poäng i väskan. Segern innebär att Chelsea ligger på elfte plats i Premier League.

För Norwich ser det tyngre ut. Man ligger precis över nedflyttningsstrecket, och har dessutom en match mer spelad än närmast jagande Newcastle. I helgen stod man inför en tuff uppgift när man reste till serieledaren Leicester. Det var ett hårt kämpande och bra spelande Norwich som fick se Leicester göra matchens enda mål med endast ett par minuter kvar att spela. Det var en sekvens som var väldigt talande för både Norwichs och Leicesters respektive säsonger.

Istället för en stark bortapoäng blev det alltså ytterligare en förlust för ”Kanariefåglarna”. Lagets urusla form måste snart förbättras om man ska spela Premier League-fotboll nästa säsong. Att man vänder denna trend mot ett pånyttfött Chelsea verkar dock inte särskilt troligt.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar