Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 aug, 2010

Fokusera på Arsenal

Efter många turer fram och tillbaka valde till slut Cesc Fàbregas att stanna i England och Arsenal. Barcelona jagar nu vidare efter alternativ men kommer säkerligen tillbaka nästa sommar när transferfönstret öppnar igen.

David Villa tycker att Cesc ska glömma allt som hänt i sommar och fokusera fullt på Arsenal, för att sedan flytta till Katalonien efter den här säsongen.

– Det jag skulle säga till honom är att koncentrera sig på sin klubb och ge allt för laget. Fotbollen slutar inte här och han kommer förr eller senare att hamna i Barca, säger Villa enligt spanska källor.

– Det han ska göra är att fortsätta visa fantastisk form. Han kommer att få samma möjlighet nästa sommar. Medan han är i Arsenal ska han spela så bra han bara kan.

– Det är störande eftersom vi ville ha honom här som en bra vän och en fantastisk spelare. Jag är säker på att han får nya chansen och att han kommer att bära Barca-tröjan i framtiden.

Tycker du att Fàbregas gör rätt som fortsätter i Arsenal? Diskutera på Sportal.se!

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar