David Beckham och Sir Alex Ferguson.
NYHETER

Sir Alex Ferguson berättar att David Beckham är den ende spelare han tränat som aldrig kunde inse att han gjort en dålig match eller ens ett misstag.

Ikväll kliver Manchester United ut på Old Trafford för att ta emot Juventus i Champions League. Matchens huvudperson är Cristiano Ronaldo, som återvänder till sin gamla hemmaarena. För dig som vill se matchen kan du här läsa om hur du gör för att streama Manchester United – Juventus.

Inför kvällens möte laddar vi upp med ett kortare utdrag från självbiografin skriven av Manchester Uniteds legendariske tränare Sir Alex Ferguson, som styrde klubben mellan år 1986 och 2013. Ferguson berättar i sin bok, som utgavs strax efter att han pensionerade sig, om att alla spelare dippar i självförtroende då och då. Alla utom en.

”Även de bästa spelarna tappar ibland självförtroendet. Till och med Cantona hade perioder när han tvivlade på sig själv, men med rätt kultur på och i träningsanläggningen visste spelarna att de kunde falla tillbaka på gruppen och sakkunskapen hos vår stab.

Den ende spelare jag någonsin tränat som förblev helt och hållet opåverkad av sina misstag var David Beckham. Inte ens efter att ha spelat en rätt igenom usel match insåg han att han på något sätt hade underpresterat. Han avfärdade det, sa att man själv hade fel. Han värnade sig själv otroligt hårt. Om det var någonting som kretsen runtom honom hade hjälpt honom att utveckla, det vet jag inte, men han medgav aldrig att han gjort en dålig match och accepterade aldrig att han skulle ha begått något misstag. Sådant kan man inte annat än beundra, det är på ett sätt en utmärkt egenskap. Det kvittade hur många tabbar han gjorde – i mina ögon, inte i sina egna – han ville ändå ha bollen. Självförtroendet fick sig aldrig någon törn.”

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se