Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 mar, 2016

Everton välkomnar formsvagt Arsenal live stream

Det blåser kalla vindar i norra London för tillfället. Arsenal har underpresterat i såväl liga- och cupspel och man går mot en titellös säsong. I onsdags stod man visserligen för en stark insats på Camp Nou men man var aldrig nära att hota Barcelona.

Everton har även de haft det svårt i årets Premier League. Laget ligger inför helgens möte på tolfte plats i ligan och det är givetvis inte där Roberto Martinez vill se sitt lag. Förra helgen imponerade man dock när man besegrade Chelsea i FA-cupens kvartsfinal, efter två fina mål av Lukaku.

För Arsenal lär allt annat än tre poäng vara förödande för lagets titelambitioner eftersom man låtit Leicester glida iväg långt framför sig i ligatoppen. Arsenal har inte vunnit på sina tre senaste besök på Goodison Park, så Londonlaget kan inte räkna med en enkel resa. Inte blir det lättare av att de, som vanligt, får klara sig utan en hel drös skadade spelare. Everton får klara sig utan avstängda Barry och Mirallas.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar