Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 jul, 2011

Ett härligt och intressant kapitel

Bara timmar efter att Wes Brown satt sin signatur på ett kontrakt med Sunderland så gjorde den 30-årige irländaren John O’Shea detsamma. Och som han ser fram emot en ny utmaning.

– Jag var där i 13 år, 13 fantastiska år. Men det här är ett spännande kapitel för mig och förhoppningsvis kan jag få en bra tid i Sunderland som jag hade i Manchester United, säger allround-spelaren till SAFC TV.

– När jag snackade med Steve, managern, och lyssnade på hans idéer och ambitioner han visat under sommaren genom de spelare han skrivit kontrakt med, de förbättringar han vill göra och vad han vill offra för att ta nästa steg, så ser jag fram emot att bli en del av det.

Enligt uppgifter i England kostade O’Shea 50 miljoner kronor att lösa från Manchester United.

– Så fort jag hörde om klubben och personerna involverade, ambitionen och vad managern vill så var det här den enda platsen jag ville till när ett konkret kontrakt låg på bordet.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar