Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 dec, 2010

En möjlighet att visa vad vi går för

Det har gått fyra år sedan Arsenal senast besegrade Manchester United på Old Trafford. Nu tycker Arsène Wenger att det är dags för klubben att bryta den sviten.

– Vi har en möjlighet att visa hur bra vi är – det är det man vill göra i livet. Låt oss strunta i förutfattade meningar och våra egna och Manchester Uniteds svagheter. Låt oss bara fokusera, göra vårt bästa, spela med tro och spela för varandra. Då har vi en bra chans att vinna mot alla, säger Wenger inför matchen ikväll.

– Jag vet att mitt lag kommer att vara redo och jag tror alltid mycket på mina spelare. Jag vet hur hungriga de är och jag är säker på att det kommer att visa sig under matchen.

Matcherna mellan Manchester United och Arsenal handlar inte bara om spelet på planen. Lika stor kamp är det på bänken.

– Relationen personer emellan går alltid upp och ner. Varför? För att saker händer i stridens hetta. Jag har haft mina duster med Sir Alex Ferguson men det har jag haft även med andra tränare.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar