En chans för mig att påverka ligan

Sergio Agüero stod i måndags för en av Premier League-historiens vassaste debuter. Efter att ha bytts in i den andra halvleken hittade han rätt två gånger och spelade också fram David Silva till 3-0-målet.

Men Agüero är långt ifrån nöjd med det. Argentinaren tänker på allvar ta Manchester City in i den absoluta striden om ligatiteln.

– Det här är ett lag som växer och utvecklas och jag vill hjälpa dem att göra det. Det här är en chans för mig att påverka ligan, säger Agüero enligt The Telegraph.

– Det här är ett lag med mycket kvalitet, jag vet att det här är en svår liga men vi är här för att vinna. Jag tror inte att jag har problem att komma in i laget. När det kommer till teknik är den spanska och engelska ligan ganska lika.

– Kanske att spelet är mer fysiskt i England och att den spanska ligan är mer taktisk. Men vad jag har sett här så är fotbollen och underlaget väldigt snabbt här.

Men trots succén på Eithad Stadium i måndags är manager Roberto Mancini inte säker på att Agüero spelat till sig en startplats till matchen mot Bolton på söndag.