Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 aug, 2011

En chans för mig att påverka ligan

Sergio Agüero stod i måndags för en av Premier League-historiens vassaste debuter. Efter att ha bytts in i den andra halvleken hittade han rätt två gånger och spelade också fram David Silva till 3-0-målet.

Men Agüero är långt ifrån nöjd med det. Argentinaren tänker på allvar ta Manchester City in i den absoluta striden om ligatiteln.

– Det här är ett lag som växer och utvecklas och jag vill hjälpa dem att göra det. Det här är en chans för mig att påverka ligan, säger Agüero enligt The Telegraph.

– Det här är ett lag med mycket kvalitet, jag vet att det här är en svår liga men vi är här för att vinna. Jag tror inte att jag har problem att komma in i laget. När det kommer till teknik är den spanska och engelska ligan ganska lika.

– Kanske att spelet är mer fysiskt i England och att den spanska ligan är mer taktisk. Men vad jag har sett här så är fotbollen och underlaget väldigt snabbt här.

Men trots succén på Eithad Stadium i måndags är manager Roberto Mancini inte säker på att Agüero spelat till sig en startplats till matchen mot Bolton på söndag.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar