Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 dec, 2012

Du skulle behöva döda Ferguson innan du kan ta mig till Paris

Manchester Uniteds lagkapten Patrice Evra har under den senaste tiden länkats samman med Paris Saint Germain. Fransmannen är smickrad över ryktena, men insisterar på att det inte ligger någon sanning i dem.

– Du skulle behöva döda Ferguson innan du kan föra mig till Paris, säger han till Canal Plus.

– Just nu finns det inget att göra. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt. Jag är i Manchester United, jag är kapten och jag är glad. Men det är alltid ett nöje att en klubb som Paris St Germain vill ha mig, särskilt eftersom jag är från Paris.

Evra är dock glad att det äntligen går bra för PSG.

– Jag har aldrig dolt min kärlek till Paris, även fast Monaco är ”mitt” lag. Det har alltid gjort ont att se att klubben aldrig har vunnit några titlar eller gått vidare i Champions League.

Förra veckan blev PSG klara som gruppvinnare i Champions League, och ligger för nuvarande tvåa i Ligue 1, fem poäng efter serieledande Lyon.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar