Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 sep, 2012

Didier Drogba är inte här längre

Chelseas Fernando Torres har högt uppsatta mål inför säsongen. Spanjoren har redan gjort hittat rätt två gånger på tre matcher och hoppas kunna slå sina målrekord nu när ansvaret är större på honom. 

– Didier är inte här längre så det är större ansvar på mig och jag är redo för den nya utmaningen, säger Torres till Chelsea Magazine. Förhoppningsvis kommer allt att bli okey, nu ska vi jobba hårt. 

– Nu sätter jag upp nya personliga mål och det är att göra så många mål som möjligt. Förhoppningsvis gör jag fler mål än jag gjorde under min bästa säsong i Liverpool. Det kan bli en magisk säsong. 

Efter ett och ett halvt år i Chelsea börjar spanjoren äntligen hitta rätt position. 

– För mig handlar det om att en forward alltid måste vara i boxen. När man börja springa ut i korridorerna så har man tappat positionen. Jag försöker att spendera mer tid i boxen och lämna det andra arbetet till yttrarna. Det är grunderna i fotboll. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar