Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 maj, 2012

Det viktigaste målet i min karriär

Sergio Agüero blev stor matchvinnare igår när han gjorde 3-2 för Manchester City i matchens, och säsongens, allra sista minut.

– Det var utan tvekan det viktigaste målet i min karriär. Att göra mål i den sista minuten och att vi vinner ligan tack vare det, jag tror inte att det kommer att hända igen, säger han till The Sun.

Agüero hyllade fansen för att de har tagit emot honom så bra i år efter flytten efter förra sommarens flytt från Atlético Madrid, och dedikerade vinsten till dem.

– Efter matchen invaderades planen av fansen. De tog tag i mig och kysste mig. Det enda jag förstod var ”Jag älskar dig”. Det gjorde mig så glad.

23-åringen hoppas också vinna fler titlar med City framöver.

– Alla har behandlat mig så bra sedan jag kom till City. Jag betalade tillbaka med ett mål som gjorde att vi vann ligan och blev historiska. Jag ska fortsätta göra mitt bästa för att vinna fler titlar, säger han.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1549 Artiklar