Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 mar, 2011

Det handlar inte om tålamod

Liverpool är inte längre ett topplag. Laget har de senaste säsongerna tappat enormt mot konkurrenterna i England och Europa och nämns numera inte ens som titel-aspiranter.

Det har Pepe Reina tröttnat på. Om klubben inte värvar i sommar lutar det åt att de samtidigt tappar en av sina viktigaste spelare. 

– Vi måste förstärka. Om vi vill bli bättre så måste vi verkligen göra det. Det är vår plikt att vara starka, att bli bättre, säger Reina till Daily Star.

– Det enda jag kan göra är att träna och göra mitt bästa. Vem vet hur många år jag har kvar? Det handlar inte om tålamod utan om att klubben ska vinna och vara konkurrenskraftig.

Det mesta talar för att Liverpool även nästa säsong får nöja sig med spel i Europa League, en turnering laget eliminerades ur av Sporting Braga förra veckan.

– Vi brukade slåss med de allra starkaste lagen i Champions League. Tyvärr så är det inte fallet längre. Jag vill vinna titlar.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar