Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 apr, 2012

Det är ett annat Chelsea vi möter

Derbyt idag är en viktig match för båda lagen. Queens Park Rangers, som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket, försöker hålla sig kvar till nästa år. Chelsea ligger på sjätte plats, och har chans att ta in på Newcastles fjärdeplats. Eftersom Newcastle förlorade mot Wigan igår så har Chelsea gof chans att kliva upp och skugga bara en poäng bakom om de vinner idag. 

– Det är en otroligt viktig match. Det är ett annat Chelsea vi möter idag, än det vi mötte tidigare under säsongen med Villas-Boas. Det här laget gör inga misstag, vi är medvetna om hur svårt det kommer bli, säger QPR:s manager Shaun Derry på klubbens hemsida.

I senaste mötet stod QPR som vinnare, 1-0 blev det efter att Cheslea fått två man utvisade.

– Jag är säker på att det kommer vara en fantastisk stämning, som det alltid är på derbyn. Kanske ännu hetare med tanke på deras prestationer i veckan, säger Derry.

Derbyt börjar 14.30 idag och visas på Viasat Fotboll.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar