Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 jun, 2012

Det är en skandal

Tidigare ikväll kom det ut spekulationer om att Harry Redknapp var på väg att lämna managerjobbet i Tottenham, med ett år kvar på sitt kontrakt med klubben. Nu dementerar han det kraftigt.

– Det är en skandal, det finns inte en chans att jag kommer avgå. Varför skulle jag? säger han till ESPN. 

Tidigare i veckan dementerade han också uppgifter om att han uppvaktas av en klubb i Qatar.

– Det är en väldigt enkel situation, jag har ett år kvar på mitt kontrakt. Det är upp till Tottenham att förlänga avtalet eller inte, säger han, och menar också att 

Redknapp är också orolig för hur situationen påverkar spelarna.

– Du låter inte varken spelare eller managers kliva in på sitt sista år om du tycker att de är bra. Vetskapen att ”han kanske inte är här nästa år” fungerar inte. Det handlar inte om att jag säkrar min framtid, utan om hur spelarna känner, säger han.

– Allt är upp till Tottenham. Om de tycker att jag är okej och har gjort ett bra jobb och förtjänar förlängning så kommer jag att få det. Om inte, så finns det inget jag kan göra åt, fortsätter han.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar