Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2012

Det är en mycket prekär situation

Den unga franska mittfältare Paul Pogba har länge varit på väg att lämna Manchester United. 18-åringen får knappt någon speltid alls av Sir Alex Ferguson men klubben säger ändå att de vill behålla honom. 

Pogba, som kom till Manchester United från franska Le Havre 2009, sitt på ett utgående kontrakt och en mycket oviss framtid.

– Det är en mycket prekär och svår situation. Manchester United vill ha honom och det är upp till killen att ta beslutet, säger hans agent, Mino Raiola, till The Independent. 

– Jag vet att det finns klubbar som är intresserade. Men först måste vi avsluta det här med Manchester, sedan får vi se vilka alternativ som finns, om det finns några. Klubben har indikerat att de vi behålla honom och vill håller på att diskutera kontraktsdetaljer. Det finns en vilja från båda parterna. 

Pogba har haft svårt att ta en plats i United under säsongen och fanns inte heller med mot Ajax förra veckan trots att Ferguson luftade en hel del unga spelare. 

– Det är aldrig roligt för en spelare att inte finnas med i truppen. Det är samma sak för Balotelli. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar