Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 maj, 2012

Det är alltid speciellt att spela mot Chelsea

På lördag står Bayern München och Chelsea inför en av årets största prövningar. För Arjen Robben blir det extra speciellt, mellan 2004 och 2007 tog han bland annat två ligatitlar med Chelsea.

– Det är alltid speciellt att spela mot gamla lag och jag hade en fantastisk tid i Chelsea – tre år med många succéer och bara en härlig tid. Det ska bli kul att träffa alla där igen, även om jag hoppas att vi kommer att vara gladare än dem efter matchen, säger Arjen Robben till uefa.com.

I semifinalen slog Bayern ut Real Madrid, också ett av Robbens gamla lag.

– Vi har redan vunnit mot Real Madrid, som också är en av mina gamla klubbar. På lördag är det förhoppningsvis Chelseas tur, säger 28-åringen. 

Arjen Robben passar också på att hylla sin nuvarande klubb.

– Det här är och har alltid varit en av de största klubbarna i Europa, med en fantastisk historia. Att nå finalen och att få spela på sin hemmaplan är helt otroligt, och för många en dröm som blir verklighet.

Finalen börjar klockan 20.45 på lördag och visas på TV3.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar